ON-LINE Hatásterület Modellező Rendszer

Demo modellezés

Ezen az oldalon INGYENES és REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜLI lehetőséget biztosítunk a rendszer egyszerűsített felületének kipróbálására, amelyen egy pontforrás hatásterület számítása azonnal elvégezhető!

A következő oldalakon a teljes folyamat megtekinthető az alapadat beviteltől, a légszennyezők és források adatainak megadásán keresztül a hatásterület számításig és az eredmények megktekintéséig.

A demo folyamat végén az eredmények természetesen nem valósak lesznek: egyrészt véletlenszerű hibát tartalmaznak majd vagy előre elkészített fájlok lesznek elérhetőek, azonban a rendszer eseti használati díjának megfizetésével együtt a valós eredményeket is elérhetővé tesszük, ezért érdemes valós alapadatokat megadni.

A folyamat végén lesz lehetőség regisztrálni a rendszerbe, ami egyben azt is biztosítja, hogy a demo felületen bevitt adatok ne vesszenek el.

Kezdésnek egy projektnevet kell megadni és a lenti ellenőrző kódot, hogy csak az emberi látogatók tudják a folyamatot elindítani.

Demo számítás indítása
Projekt neve:
A képen látható kód:


Működési leírás, bemutatók

Az internetes rendszerrel az AIRCALC és NOISEMOD szoftvereink használatára biztosítunk lehetőséget eseti jelleggel, amikor nem adódik annyi rendszeres munka, ami a szoftverek teljes árát kitermelné, ugyanakkor egy-egy környezeti hatásvizsgálathoz nélkülözhetetlen a pontos számítás. Ehhez készítettünk egy internetes felületet, amelyen keresztül könnyen hozhatóak létre számítási projektek és egy központi számítógépes rendszeren futtathatóak. Az egyes számítások eseti díjfizetéssel, utólag kiállított átutalásos számla ellenében végezhetőek.
E rendszer használatával elsősorban a következő igényeket szeretnénk kiszolgálni:
  • ipari létesítmények hatásvizsgálati eljárásához levegővédelmi és/vagy zajvédelmi hatásterület számítások elvégzése gyorsan és az eredmények könnyű prezentálása, amelyek a hatásterületek lehatárolásában nagy könnyebbséget jelentenek, ugyanakkor kézi számítással nem végezhetőek el a szükséges határidőkön belül,
  • bonyolultabb, több forrásból álló összetett létesítmények vizsgálatánál (pl. hulladéklerakók éves átlagolású immisszió, vagy beépített területen több közlekedési jellegű forrás, amely esetben egy teljes receptorhálóra történő számítás egy PC esetén akár egy hetet is igénybe vehet) a számítások meggyorsítása azok párhuzamosításával több CPU-ból álló szerverrendszeren,
  • tervezhető modellezési költségek, ahol minden feladat külön tételként nagyságrendileg előre beárazható és az elvégzett modellezési feladatokról papír alapú tételes számla készül, amely egyértelműen az adott projekt költségelszámolásához illeszthető.
  • mérnöki számítások támogatása olyan alkalmazások segítségével, amelyek nem kötődnek egyetlen operációs rendszerhez sem, így a felhasználók szabadon dönthetnek a munkájukhoz használt platformról (Windows, Linux/Unix, Macintosh, stb.)

A rendszer jellemzőiről és működéséről összegyűjtött leírások, információk a működési leírás oldalon érhetők el.

A szakértői nézetben használható funkciókról AIRCALC és NOISEMOD szoftvereink megvásárlásakor részletes bemutató tartunk. Egyedi megállapodás alapján a szakértői nézet eseti használatához is kínálunk oktatást. Amennyiben ilyenre van szüksége, kérjük adja meg elérhetőségeit és mi kapcsolatba lépünk Önnel!