ON-LINE Hatásterület Modellező Rendszer

ON-LINE Hatásterület Modellező Rendszer szolgáltatási díjak

Modellező szoftver Futtatás típusa Nettó alapár Kiegészítő árat befolyásoló paraméterek
AIRCALC Hatástávolság számítás 27.000 Ft 1: kibocsátások száma
AIRCALC 1 órás átlagolású számítás a teljes receptorhálóra 35.000 Ft 1: receptorháló mérete
2: kibocsátások száma
3: párhuzamos futtatás
AIRCALC Éves átlagolású számítás a teljes receptorhálóra 45.000 Ft
NOISEMOD Zajterhelés számítás vizsgálati pontokra 27.000 Ft 1: receptorpontok száma
NOISEMOD Zajterhelés számítás teljes receptorhálóra 38.000 Ft 1: receptorháló mérete
2: források száma
3: párhuzamos futtatás
4: hangvisszaverő felületek
5: hangárnyékoló akadályok száma

Árkalkulátor:

Az alábbi táblázatok segítségével számítható egy modellezés pontos nettó költsége (27% ÁFA nélkül). Amennyiben hosszú számítási feladatról van szó (a becsült futási idő a modellező rendszerben a futást megelőzően rendelkezésre áll majd), akkor felárért választható olyan futtatási lehetőség, hogy párhuzamosan egyszerre több CPU-n történjen a számítás, amivel a futási idő jelentősen csökkenthető. Tájékoztató jelleggel az alábbi táblázatban 4 CPU-ig tüntettük fel a költségeket, azonban a rendelkezésre álló maximális CPU szám mindig a rendszer aktuális (a futtatás indításakor fennálló) állapotától függ.
A táblázat árai nem tartalmazzák az egyedi partner-kedvezmény mértékét!
Modellező szoftver:
Futtatás típusa:
Futtatás típusa:
Receptorpontok száma: max. 1.000.000
Kibocsátások száma: Kérjük, hogy egy forrást annyiszor vegyen figyelembe, ahány szennyezőanyagot az kibocsát! A területi és felületi forrásoknál az 1m×1m-es forrásegységek számítanak.
Felületek / akadályok száma: Egy épület egy akadálynak számít a homlokzatok számától függetlenül.
Számítás
1 CPU 2 CPU 3 CPU 4 CPU
Alapár 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft
Kiegészítő ár 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft
Összesen 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft

Kedvezmények:

Az ügyfeleknek módjukban áll azzal a lehetőséggel élni, hogy egy futtatást követően kedvezményes árért még korlátlan számú számítást el tudnak végeztetni egyazon bemeneti fájlból kiindulva, ami lehetővé teszi az alapadatok esetleges korrigálását, illetve egy tervezési folyamat esetén több telepítési lehetőség gyors vizsgálatát. Ezt a kedvezményes futtatási lehetőséget kizárólag abban az esetben tudjuk biztosítani, ha :
  1. az első futtatás alkalmával megadott források térbeli elhelyezkedése olyan, hogy a forrásokat befoglaló téglalap átlója 1000 m-nél kisebb és
  2. az első futtatást követően a módosított vagy újonnan létrehozott források térbeli koordinátái ezen téglalap határait 100m-nél nagyobb mértékben nem tolják ki (az egyéb jellemzők szabadon változtathatóak)
A kedvezményt minden esetben az aktuális futtatásra jellemző források, receptorpontok és térbeli akadályok száma alapján kalkulált teljes modellezési díjból adjuk.
Kedvezmény %
Második kedvezményes futtatás 7
Minden következő kedvezményes futtatás 15
Az AIRCALC és NOISEMOD PC verzió-t vásároló partnereinknek az internetes rendszerben a modellezési díjből egységesen 50%-os kedvezményt biztosítunk. Az újrafuttatási kedvezmény alapja ilyen esetben a partneri kedvezménnyel csökkentett modellezési díj (tehát egy projekten belül a harmadik futtatástól kezdve minden számítás az eredeti ár 42.5%-ába kerül).